Pennylane i Perstorp

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Perstorp och Pennylane i Perstorp är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Pennylane i Perstorp är ett av dem. Statusen för Pennylane i Perstorp är att Bolaget är aktivt.

Pennylane i Perstorp är ett Enskild firma och skapades 2000-01-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pennylane i Perstorp ska trivas.

Pennylane i Perstorp är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hobby, present och inredningsförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pennylane i Perstorp är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Pennylane i Perstorp och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Pennylane i Perstorp så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-57160.

.

De som är på något sätt har med Pennylane i Perstorp är Nelkert, Kerstin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pennylane i Perstorp har 590521-XXXX som sitt organisationsnummer.