Perstorps Slipservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Perstorp och Perstorps Slipservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Perstorps Slipservice är ett av dem. Statusen för Perstorps Slipservice är att Bolaget är aktivt.

Perstorps Slipservice är ett Enskild firma och skapades 1985-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Perstorps Slipservice ska trivas.

Perstorps Slipservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Verktygsslipning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Perstorps Slipservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Perstorps Slipservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Perstorps Slipservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-35095.

.

De som är på något sätt har med Perstorps Slipservice är Laitila, Hannu Juhani som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Perstorps Slipservice har 580921-XXXX som sitt organisationsnummer.