Ningas wellness

Skåne län

Information

Ningas wellness är ett av många bolag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Ningas wellness finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ningas wellness är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-16.

Ningas wellness som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-09-13. Men sedan 2005-06-16 så har Ningas wellness varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ningas wellness så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-32071.

Perstorp arbetar för att bolag som Ningas wellness ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ningas wellness. Det finns flera bolag i Skåne län.

Handel med varor inom välmående, vattenrening, luftrenare och hälsa, försäljning av produkter inom välmående till hushåll, företag och privatpersoner, uppbyggnad av försäljningskår inklusive säljutbildning, datautbildning, erbjuda konsultverksamhet till företag, kommuner inom livskvalitet och totalt välbefinnande.

Firmatecknare för Ningas wellness är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ningas wellness och det är följande personer, Johansson, Ingrid Lilian som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ningas wellness är 580810-XXXX.