MCSS-Marketing & Consulting AB

Skåne län

Information

MCSS-Marketing & Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som MCSS-Marketing & Consulting AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MCSS-Marketing & Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-09-06.

MCSS-Marketing & Consulting AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-06-15. Men sedan 2007-09-06 så har MCSS-Marketing & Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hunseröd 1023, 284 91, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MCSS-Marketing & Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-770411.

Perstorp arbetar för att verksamheter som MCSS-Marketing & Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MCSS-Marketing & Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva data och tillbehörsförsäljning, mjukvaruförsäljning, marknads och konsulttjänster såsom design och layout av teknisk dokumentation, teknikinformation, digitala katalogsystem, översättning av teknisk dokumentation och övrigaffärsdokumentation samt filmtextning, redaktörstjänster för teknisk dokumentation, användargränssnittdesign, direkthjälpsystem, förlagsverksamhet av böcker och teknisk dokumentation, videoredigering, inspelning, ljudredigering, inspelning, dubbning, produktfotografering, bildesign, fotografering, multimediaproduktion och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MCSS-Marketing & Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MCSS-Marketing & Consulting AB och det är följande personer, Franke, Lothar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Franke, Dr Andre W som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MCSS-Marketing & Consulting AB är 556731-7994.