Raymont AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Raymont AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Raymont AB är ett av dem. Statusen för Raymont AB är att Bolaget är aktivt.

Raymont AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Raymont AB ska trivas.

Raymont AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Perstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva import, försäljning och montering av byggmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Raymont AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09.

Idag är Raymont AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Raymont AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-35500.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Raymont AB är Thelandersson, Kjell Stefan Raymond som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Heikkinen, Jarkko Otto som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Raymont AB har 556711-6156 som sitt organisationsnummer.