PA Innovations AB

Skåne län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja blandningar av olika råvaror, bindemedelsimpregnering av papp, glasfiberväv och tyger samt pressning av laminat inom kemisk industri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PA Innovations AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är PA Innovations AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 2006-09-07 så skapades PA Innovations AB och företaget är har F-skattsedel PA Innovations AB har haft det sedan 2007-03-01.

PA Innovations AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-23

556710-4566 är organisationsnummret för företaget som finns i Perstorp.

Just nu är PA Innovations AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PA Innovations AB så går det att nå dem via telefon på 0435-37700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom PA Innovations AB är Henning, Lars Gunnar som är född 1948 och har titeln VD, Henning, Lars Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lannegren, Dan Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Bo Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.