Perstorps Slipservice AB

Skåne län

Information

Perstorps Slipservice AB är ett företag som finns i Perstorp. I Perstorps Slipservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Laitila, Hannu Juhani som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Laitila, Glenn Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Laitila, Lis Bodil Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Laitila, Marina Linda Petronella som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Perstorps Slipservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Perstorps Slipservice AB på telefon 0435-35095.

Bolaget ska bedriva slipverksamhet av verktyg för industri och privatpersoner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Perstorps Slipservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Perstorps Slipservice AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Perstorps Slipservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-01 och Perstorps Slipservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Perstorps Slipservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Perstorps Slipservice AB har 556708-9163 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.