Perstorps Spårsvets AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Perstorps Spårsvets AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Perstorps Spårsvets AB är ett av dem. Statusen för Perstorps Spårsvets AB är att Bolaget är aktivt.

Perstorps Spårsvets AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-18. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Perstorps Spårsvets AB ska trivas.

Perstorps Spårsvets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-28. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva svetsning och underhåll av järnvägsräls samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Perstorps Spårsvets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-28.

Idag är Perstorps Spårsvets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Perstorps Spårsvets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5535037.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Perstorps Spårsvets AB är Svensson, Paul Johnny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Syster Paula Yvonne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Perstorps Spårsvets AB har 556708-9007 som sitt organisationsnummer.