HT Tvättmaskiner AB

Skåne län

Information

HT Tvättmaskiner AB är ett av många bolag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som HT Tvättmaskiner AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HT Tvättmaskiner AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-15.

HT Tvättmaskiner AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-01-26. Men sedan 2006-02-15 så har HT Tvättmaskiner AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Källstorp 403, 284 91, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HT Tvättmaskiner AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-31717.

Perstorp arbetar för att bolag som HT Tvättmaskiner AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HT Tvättmaskiner AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning, reparationer och service av hushållsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HT Tvättmaskiner AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HT Tvättmaskiner AB och det är följande personer, Jarlsson, Henrik Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarlsson, Eva Helen som är född 1977 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HT Tvättmaskiner AB är 556697-4811.