Chemiplastica Holding AB

Skåne län

Information

Chemiplastica Holding AB är ett av många bolag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Chemiplastica Holding AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Chemiplastica Holding AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-09-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gustav Adolfs Torg 47, 211 39, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Chemiplastica Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Perstorp arbetar för att bolag som Chemiplastica Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Chemiplastica Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom hel- eller delägda dotterbolag i Sverige och utomlands bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av fiberförstärkta plaster och andra material som kombinerar låg vikt med hög prestanda samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Chemiplastica Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Colombo, Claudio Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Chemiplastica Holding AB och det är följande personer, Munck af Rosenschöld, Dag T Gabriel som är född 1947 och har titeln VD, Munck af Rosenschöld, Dag T Gabriel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Colombo, Claudio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Mariani, Giorgio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bjerke, Hans Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Kjellgren, Anna Linda som är född 1973 och har titeln Revisor.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Chemiplastica Holding AB är 556686-0994.