Brännestaden i Perstorp AB

Skåne län

Information

Brännestaden i Perstorp AB är ett av många verksamheter som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Brännestaden i Perstorp AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Brännestaden i Perstorp AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-10-13.

Brännestaden i Perstorp AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-09-19. Men sedan 2005-10-13 så har Brännestaden i Perstorp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brännestaden 101, 284 91, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brännestaden i Perstorp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-32006.

Perstorp arbetar för att verksamheter som Brännestaden i Perstorp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brännestaden i Perstorp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska utföra transporter av skog, timmer, trävaror och ved. Vedhantering, tillverkning samt försäljning. Bedriva jordbruksverksamhet samt uppfödning av boskap. Fastighetsförvaltning och handel med värdepapper. Bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brännestaden i Perstorp AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brännestaden i Perstorp AB och det är följande personer, Kidbro, Bengt Sigfrid som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Suranapornchai, Thitima som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Brännestaden i Perstorp AB är 556685-9848.