Oderljunga Lantbruks AB

Skåne län

Information

Oderljunga Lantbruks AB är ett företag som finns i Perstorp. I Oderljunga Lantbruks AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Paulsson, Bengt Magnus Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pålsson, Karl Jonas Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Anders Lars-Olof Olle som är född 1960 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oderljunga Lantbruks AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Oderljunga Lantbruks AB på telefon .

Bolaget skall bedriva äggproduktion och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Oderljunga Lantbruks AB av bolagstypen Aktiebolag.

Oderljunga Lantbruks AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Oderljunga Lantbruks AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-25 och Oderljunga Lantbruks AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oderljunga Lantbruks AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Oderljunga Lantbruks AB har 556676-5102 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.