Elsystem i Perstorp AB

Skåne län

Information

556673-9438 är organisationsnummer för företaget Elsystem i Perstorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elsystem i Perstorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Elsystem i Perstorp AB finns i.

Elsystem i Perstorp AB har varit registrerat sedan 2005-01-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elsystem i Perstorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

Elsystem i Perstorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elsystem i Perstorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Olsson, Karl Erik Lennart -Persson, Nils Johan Algot

Vill ni komma i kontakt med Elsystem i Perstorp AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-443470 eller genom brev på följande adress:
Tjäderstigen 33, 284 36, Perstorp

Bolaget skall bedriva elkonstruktioner och elinstallationer samt äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elsystem i Perstorp AB och det är Olsson, Karl Erik Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredheim, Sture William som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nils Johan Algot som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisor,