Perstorps Glasmästeri AB

Skåne län

Information

556672-4208 är organisationsnummer för verksamheten Perstorps Glasmästeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perstorps Glasmästeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Perstorps Glasmästeri AB finns i.

Perstorps Glasmästeri AB har varit registrerat sedan 2004-12-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perstorps Glasmästeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

Perstorps Glasmästeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Perstorps Glasmästeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Perstorps Glasmästeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-30005 eller genom brev på följande adress:
Mossv. 22 A, 284 34, Perstorp

Bolaget skall bedriva glasmästeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Perstorps Glasmästeri AB och det är Jacobsen, Bjarne Ove som är född 1967 och har titeln VD, Jacobsen, Bjarne Ove som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson Jacobsen, Ulla Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,