AB Perstorpstjädern

Skåne län

Information

I Perstorp finns det ett Aktiebolag som heter AB Perstorpstjädern. Det finns flera företag som liknar AB Perstorpstjädern i Skåne län. Perstorp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2004-12-08 så har AB Perstorpstjädern varit registrerat. Idag är AB Perstorpstjädern Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med AB Perstorpstjädern så kan man gör det genom att posta ett brev till Torgg. 3, 284 31, Perstorp. Vi ni istället prata med AB Perstorpstjädern så kan ni göra det på 0435-39400.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt köp och försäljning av fast och lös egendom och därmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahlqvist, Bo Olle Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ströbeck, Paul Roger Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Viebke, Eric Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Helmfrid, Pär Magnus som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

AB Perstorpstjädern har 556671-9638 som sitt organisationsnummer.