Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva snickeri- och byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 2004-11-11 så skapades Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB och verksamheten är har F-skattsedel Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB har haft det sedan 2004-12-02.

Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-02

556670-6551 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Perstorp.

Just nu är Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB så går det att nå dem via telefon på 070-5637335 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Patrik Andersson Bygg i Perstorp AB är Andersson, Charles Patrik Johannes som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annika Margareta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .