Ferm Consulting AB

Skåne län

Information

556663-5891 är organisationsnummer för verksamheten Ferm Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ferm Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Ferm Consulting AB finns i.

Ferm Consulting AB har varit registrerat sedan 2004-06-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-06-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ferm Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

Ferm Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ferm Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ferm Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-31553 eller genom brev på följande adress:
Österg. 5, 262 32, Ängelholm

Bolaget skall bedriva jordbruk, konsult- och utbildningsverksamhet inom ekonomi, personal och verksamhetsutveckling, handel med samt uthyrning och förmedling av fastigheter och bostäder, förmedling och försäljning av näringsverksamheter, handel med jordbruksförnödenheter, hästartiklar, aktier och andra värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ferm Consulting AB och det är Pålsson, Anna Kristina Birgitta som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferm, Eva Ann-Charlotte som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,