Gjöco AB

Skåne län

Information

I Perstorp finns det ett Aktiebolag som heter Gjöco AB. Det finns flera företag som liknar Gjöco AB i Skåne län. Perstorp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gjöco AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-03-25 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2003-09-01 så har Gjöco AB varit registrerat och sedan 2004-02-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gjöco AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Gjöco AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Arons v. 11, 284 33, Perstorp. Vi ni istället prata med Gjöco AB så kan ni göra det på 0435-35357.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av lim- och tätprodukter samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Bo Bertil Christer som är född 1954 och har titeln VD, Nilsson, Bo Bertil Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gjöen, Rolf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gjöen, Sverre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Siv Ingela Agneta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln RevisorAhnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Gjöco AB har 556647-8292 som sitt organisationsnummer.