Sydkonfektyr AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet. Partihandel med choklad och sockerkonfektyr samt bröd, kakor och dricka.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sydkonfektyr AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Sydkonfektyr AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 2003-08-15 så skapades Sydkonfektyr AB och verksamheten är har F-skattsedel Sydkonfektyr AB har haft det sedan 2003-08-28.

Sydkonfektyr AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-04

556647-3988 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Perstorp.

Just nu är Sydkonfektyr AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sydkonfektyr AB så går det att nå dem via telefon på 070-6671660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sydkonfektyr AB är Nathell, Lars Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brännström, Synöve som är född 1955 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, .