Mickes Lackservice i Perstorp AB

Skåne län

Information

556630-6212 är organisationsnummer för verksamheten Mickes Lackservice i Perstorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mickes Lackservice i Perstorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Mickes Lackservice i Perstorp AB finns i.

Mickes Lackservice i Perstorp AB har varit registrerat sedan 2002-08-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mickes Lackservice i Perstorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-05.

Mickes Lackservice i Perstorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mickes Lackservice i Perstorp AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mickes Lackservice i Perstorp AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-31002 eller genom brev på följande adress:
Notv. 17, 284 37, Perstorp

Bolaget skall bedriva bilplåtsreparationer, bilglasreparationer lackering av fordon och annan utrustning samt köpa och sälja nya och begagnade bilar och bedriva därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fast lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Mickes Lackservice i Perstorp AB och det är Hansen, Michael Ricco som är född 1971 och har titeln VD, Hansen, Michael Ricco som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Kamma som är född 1950 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,