Aleks Möbler AB

Skåne län

Information

556621-4218 är organisationsnummer för företaget Aleks Möbler AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aleks Möbler AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Aleks Möbler AB finns i.

Aleks Möbler AB har varit registrerat sedan 2002-01-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aleks Möbler AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-18.

Aleks Möbler AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aleks Möbler AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aleks Möbler AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3862018 eller genom brev på följande adress:
Jätteg. 9, 284 38, Perstorp

Bolaget skall bedriva import av möbler, textil och byggnads- material,export av byggnadsmaterial samt idka därmed förenlig verksam

Det finns olika personer som har en koppling med Aleks Möbler AB och det är Stankovic, Dragan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Stankovic, Svetlana som är född 1970 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,