PWS Nordic AB

Skåne län

Information

I Perstorp finns det ett Aktiebolag som heter PWS Nordic AB. Det finns flera företag som liknar PWS Nordic AB i Skåne län. Perstorp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

PWS Nordic AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-31 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-11-15 så har PWS Nordic AB varit registrerat och sedan 2001-12-31 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är PWS Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med PWS Nordic AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Torgg. 4, 284 31, Perstorp. Vi ni istället prata med PWS Nordic AB så kan ni göra det på 0435-36930.

Bolaget skall utveckla och marknadsföra produkter för rationell avfallshantering av hushålls- och industriavfall ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hedenström, Björn Anders som är född 1963 och har titeln VD, Hedenström, Björn Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Heigl, Karl-Heinz Gottfried som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnson, Carl-Gustaf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

PWS Nordic AB har 556618-9568 som sitt organisationsnummer.