PWS GreenLine AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utveckla och marknadsföra, via återförsäljare, produkter för källsortering och kompostering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PWS GreenLine AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är PWS GreenLine AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 2001-11-15 så skapades PWS GreenLine AB och företaget är har F-skattsedel PWS GreenLine AB har haft det sedan 2002-01-07.

PWS GreenLine AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-07

556618-9550 är organisationsnummret för företaget som finns i Perstorp.

Just nu är PWS GreenLine AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PWS GreenLine AB så går det att nå dem via telefon på 0435-36930 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom PWS GreenLine AB är Hedenström, Björn Anders som är född 1963 och har titeln VD, Hedenström, Björn Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Heigl, Karl-Heinz Gottfried som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnson, Carl-Gustaf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor.