Förvaltnings AB Forest Vision

Skåne län

Information

Bolaget skall äga, driva och utveckla företag i tillverkande kemisk industri samt inom distribution av industriella produkter samt äga och förvalta aktier och andra finansiella instrument i noterade och onoterade företag samt äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förvaltnings AB Forest Vision vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Förvaltnings AB Forest Vision en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 2001-09-26 så skapades Förvaltnings AB Forest Vision och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556616-1880 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Perstorp.

Just nu är Förvaltnings AB Forest Vision Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Förvaltnings AB Forest Vision så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förvaltnings AB Forest Vision är Eriksson, Sven Göran Thomas som är född 1966 och har titeln Likvidator, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .