Tapetserarverkstan i Perstorp AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Tapetserarverkstan i Perstorp AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tapetserarverkstan i Perstorp AB är ett av dem. Statusen för Tapetserarverkstan i Perstorp AB är att Bolaget är aktivt.

Tapetserarverkstan i Perstorp AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Tapetserarverkstan i Perstorp AB ska trivas.

Tapetserarverkstan i Perstorp AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Perstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av MC och MC-tillbehör, städ- och rengöringsmedel samt möbeltapetsering och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tapetserarverkstan i Perstorp AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Tapetserarverkstan i Perstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Tapetserarverkstan i Perstorp AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-34499.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tapetserarverkstan i Perstorp AB är Hornling, Ulla Annelis som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Stig Harald som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bergman, Stig Inge Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Tapetserarverkstan i Perstorp AB har 556610-4138 som sitt organisationsnummer.