Alma Kläder & Ting AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Alma Kläder & Ting AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Alma Kläder & Ting AB är ett av dem. Statusen för Alma Kläder & Ting AB är att Bolaget är aktivt.

Alma Kläder & Ting AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Alma Kläder & Ting AB ska trivas.

Alma Kläder & Ting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva butikshandel med herr-, dam- och barnkläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alma Kläder & Ting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Alma Kläder & Ting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Alma Kläder & Ting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-34240.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Alma Kläder & Ting AB är Strand, Siv Marie-Louise som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Jan Ove Lennart som är född 1938 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Alma Kläder & Ting AB har 556608-5287 som sitt organisationsnummer.