FMC Fastighetsbolag AB

Skåne län

Information

FMC Fastighetsbolag AB är ett bolag som finns i Perstorp. I FMC Fastighetsbolag AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Matzen, Fritz som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Matzen, Fritz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Leo, Lars-Ola Fredrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nörgård, Sören Bent som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Karin Margret som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Margret som är född 1960 och har titeln Delgivningsbar personNyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FMC Fastighetsbolag AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå FMC Fastighetsbolag AB på telefon 0435-35890.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är FMC Fastighetsbolag AB av bolagstypen Aktiebolag.

FMC Fastighetsbolag AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

FMC Fastighetsbolag AB innehar ej F-skattsedel och FMC Fastighetsbolag AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-03-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FMC Fastighetsbolag AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Matzen, Fritz -Nörgård, Sören Bent

FMC Fastighetsbolag AB har 556606-0678 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.