Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag är ett av många företag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-08-11. Men sedan 2005-01-13 så har Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skrivarev. 2, 284 34, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5643385.

Perstorp arbetar för att företag som Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med och förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Karl Johnny som är född 1953 och har titeln VD, Jonsson, Karl Johnny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist Jonsson, Helena Caroline J som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist Jonsson, Karl Magnus Lucas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist Jonsson, Sandra Elisabeth F som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson Almqvist, Lena Birgitta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot.Lindahl, Bertil Olof Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jonsson Almqvist Invest Aktiebolag är 556595-0994.