Simatera eSoft AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva IT-konsultverksamhet såsom framtagande av IT-lösningar, utveckling av dataprogram och drift av webbhotell. Trycksaksproduktion, reproduktion av konst samt inramningar. Partihandel med datorer och kringutrustning. Partihandel med VVS-artiklar. Partihandel med elektronikkomponenter inom ljud och bild.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Simatera eSoft AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Simatera eSoft AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 2000-06-26 så skapades Simatera eSoft AB och verksamheten är har F-skattsedel Simatera eSoft AB har haft det sedan 2000-07-11.

Simatera eSoft AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-31

556593-0368 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Perstorp.

Just nu är Simatera eSoft AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Simatera eSoft AB så går det att nå dem via telefon på 0435-35750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Simatera eSoft AB är Jiglund, Birger Olov som är född 1957 och har titeln VD, Jiglund, Birger Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jiglund, Christina Catharina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .