Perstorp Värmeteknik AB

Skåne län

Information

Perstorp Värmeteknik AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Perstorp Värmeteknik AB finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Perstorp Värmeteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Perstorp Värmeteknik AB har haft sedan 2000-12-14. Perstorp Värmeteknik AB har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Perstorp Värmeteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåbärsstigen 9 A, 284 32, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-38501.

Perstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Perstorp Värmeteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Perstorp Värmeteknik AB har idag 556589-4218 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Perstorp Värmeteknik AB

Bolaget skall utföra reparationer och installationer inom VVS ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Perstorp Värmeteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Pia Inger Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Peter Åke Kristian som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .