Existensia AB

Skåne län

Information

Existensia AB är ett av många bolag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Existensia AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Existensia AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-05-02.

Existensia AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-03-29. Men sedan 2000-05-02 så har Existensia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Trädgårdsg. 9, 284 32, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Existensia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-34362.

Perstorp arbetar för att bolag som Existensia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Existensia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är metallegoarbeten, mark- anläggningar och stensättning samt handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Existensia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Existensia AB och det är följande personer, Eliasson, Bo Tony Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Gustaf som är född 1936 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Existensia AB är 556585-7702.