HEAX Industriservice AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och HEAX Industriservice AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HEAX Industriservice AB är ett av dem. Statusen för HEAX Industriservice AB är att Bolaget är inaktivt.

HEAX Industriservice AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som HEAX Industriservice AB ska trivas.

I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva personaluthyrning inom industrisektorn samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HEAX Industriservice AB inte är momsregistrerat.

Idag är HEAX Industriservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med HEAX Industriservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-662000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med HEAX Industriservice AB är Sevrell, Jonas Tord André som är född 1971 och har titeln VD, Sevrell, Jonas Tord André som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Axel Helge Torbjörn som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haag, Lars Håkan Torbjörn som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingrid Ann-Mari Kristina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kent Olof Axel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .

HEAX Industriservice AB har 556581-7730 som sitt organisationsnummer.