Perstorp Fastighets AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Perstorp Fastighets AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Perstorp här finns det många olika Aktiebolag. Perstorp Fastighets AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Perstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Perstorp Fastighets AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556571-3798.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0435-38000 alternativt besöka eller skicka post till Perstorp Fastighets AB på följande adress Perstorp Industripark, 284 80, Perstorp.

Perstorp Fastighets AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Perstorp Fastighets AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Kihlberg, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska självt eller genom helägda dotterbolag äga, förvalta, hyra och vidareuthyra hela eller delar av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också köpa och sälja service och tjänster inom industriell verksamhet.