Strandplast Perstorp AB

Skåne län

Information

Strandplast Perstorp AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Strandplast Perstorp AB finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strandplast Perstorp AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Strandplast Perstorp AB har haft sedan 1999-01-01. Strandplast Perstorp AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Strandplast Perstorp AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Elektrodv. 1, 284 33, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-34248.

Perstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Strandplast Perstorp AB Privat, ej börsnoterat.

Strandplast Perstorp AB har idag 556565-5353 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Strand, Kay -Strand, Roald Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Strandplast Perstorp AB

Bolaget skall bedriva återvinning av plast ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Strandplast Perstorp AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strand, Roald som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Strand, Roald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Strand, Kay som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Strand, Roy som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Eliasson, Kaj Roger som är född 1956 och har titeln Delgivningsbar person, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln RevisorBDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .