Bergström Tillväxt Aktiebolag

Skåne län

Information

Bergström Tillväxt Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Bergström Tillväxt Aktiebolag finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bergström Tillväxt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bergström Tillväxt Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Bergström Tillväxt Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bergström Tillväxt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Villav. 6, 237 35, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5158540.

Perstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bergström Tillväxt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bergström Tillväxt Aktiebolag har idag 556561-6421 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bergström Tillväxt Aktiebolag

Bolaget skall utöva finansiell och industriell rådgivning, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Bergström Tillväxt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Rolf Alex Hertvid som är född 1942 och har titeln VD, Bergström, Rolf Alex Hertvid som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Johanna Kristina som är född 1983 och har titeln Suppleant, Bergström, Klas Jonas Fredrik som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.