Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB är ett av dem. Statusen för Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB är att Bolaget är aktivt.

Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-10-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB ska trivas.

Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av konditorivaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-56323.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Månsson, Ann-Kerstin Birgitta -Månsson, Stig Åke Ingvar.

De som är på något sätt har med Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB är Månsson, Ann-Kerstin Birgitta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Stig Åke Ingvar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Höjendal, Gerth Roger Gustaf som är född 1971 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hörnans Cafe & Conditori i Perstorp AB har 556560-8261 som sitt organisationsnummer.