Arca Systems Supply Aktiebolag

Skåne län

Information

Arca Systems Supply Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Arca Systems Supply Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Arca Systems Supply Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-07-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arca Systems Supply Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Perstorp arbetar för att verksamheter som Arca Systems Supply Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arca Systems Supply Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterföretag i Sverige och utomlands bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av plastprodukter för material- och avfallshantering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arca Systems Supply Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -externa firmatecknaren i förening med en av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -de Bokx, Erik Adrianus Petrus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arca Systems Supply Aktiebolag och det är följande personer, Stoltenborg, Tommy som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Wincent, Gustaf Anders som är född 1949 och har titeln VD, Wincent, Gustaf Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, de Bokx, Erik Adrianus Petrus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, le Blanc, Egbertus Ijmert som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Arca Systems Supply Aktiebolag är 556557-5601.