Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket)

Skåne län

Information

Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) har haft sedan 1998-01-01. Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det genom att skicka er post till Friluftsv. 14, 243 30, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-20355.

Perstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat.

Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) har idag 556551-2463 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket)

Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt äga och förvalta skogs- och jordbruksfastigheter, bedriva jordbruksverksamhet samt hästuppfödning och därmed förenlig verksamhet.

I Mats Karlsson Handel i Perstorp AB (Ica Supermarket) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Mats Ingvar som är född 1953 och har titeln VD, Karlsson, Mats Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anika Gun Eva som är född 1953 och har titeln Suppleant, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .