PWS Waste Systems AB

Skåne län

Information

PWS Waste Systems AB är ett av många företag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som PWS Waste Systems AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PWS Waste Systems AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

PWS Waste Systems AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-09-30. Men sedan 1997-01-01 så har PWS Waste Systems AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Torgg. 4, 284 31, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PWS Waste Systems AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-36930.

Perstorp arbetar för att företag som PWS Waste Systems AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PWS Waste Systems AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av utrustning för avfallshantering, såsom såväl avfallsbehållare och skräpkorgar av plast eller stål, korglyftare, lyftanordningar för andra avfallsbehållare som vägnings- och identifikations- system, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PWS Waste Systems AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PWS Waste Systems AB och det är följande personer, Hedenström, Björn Anders som är född 1963 och har titeln VD, Heigl, Karl-Heinz som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Hedenström, Björn Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Heigl, Karl-Heinz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnson, Carl-Gustaf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för PWS Waste Systems AB är 556546-7742.