Conquer AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Conquer AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Perstorp här finns det många olika Aktiebolag. Conquer AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Perstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Conquer AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556542-7399.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0435-35574 alternativt besöka eller skicka post till Conquer AB på följande adress Stockholmsv. 19, 284 32, Perstorp.

Conquer AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Conquer AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, Liselotte som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförsäljning, handel med fastigheter, handel med värdepapper, byggnadsmaterial och textilier samt import av cyklar, husgeråd, datatillbehör, elektronik inom radiohandel, byggnadsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.