Johanssons Berg i Heljalt AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva krossning och försäljning av berg och grus ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Johanssons Berg i Heljalt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Johanssons Berg i Heljalt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1995-08-01 så skapades Johanssons Berg i Heljalt AB och bolaget är har F-skattsedel Johanssons Berg i Heljalt AB har haft det sedan 1998-01-01.

Johanssons Berg i Heljalt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556525-3365 är organisationsnummret för bolaget som finns i Perstorp.

Just nu är Johanssons Berg i Heljalt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Johanssons Berg i Heljalt AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Johanssons Berg i Heljalt AB är Johansson, Sten Folke Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Pia Birte Marie som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Birthe Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .