PA Merchants AB

Skåne län

Information

556499-6071 är organisationsnummer för bolaget PA Merchants AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PA Merchants AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som PA Merchants AB finns i.

PA Merchants AB har varit registrerat sedan 1994-11-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PA Merchants AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PA Merchants AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PA Merchants AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Palm, Bo Michael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PA Merchants AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-37522 eller genom brev på följande adress:
Perstorp Industripark, 284 80, Perstorp

Bolaget ska bedriva handel med kemikalier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PA Merchants AB och det är Palm, Bo Michael som är född och har titeln VD,Bosatt i land utanför EES, Palm, Bo Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lannegren, Dan Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Set Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor