Detoma Construction Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Detoma Construction Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Detoma Construction Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Detoma Construction Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Detoma Construction Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Detoma Construction Aktiebolag ska trivas.

Detoma Construction Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa, sälja, bygga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva avels- och tävlingsverksamhet med sporthästar samt uppfödning, köp och försäljning av hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Detoma Construction Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Detoma Construction Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Detoma Construction Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-49310.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Detoma Construction Aktiebolag är Wendt, Johannes Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wendt, Kristian Alexander som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Detoma Construction Aktiebolag har 556499-5321 som sitt organisationsnummer.