Bosarps Skogstransport Aktiebolag

Skåne län

Information

Bosarps Skogstransport Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Bosarps Skogstransport Aktiebolag finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bosarps Skogstransport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bosarps Skogstransport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bosarps Skogstransport Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bosarps Skogstransport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bosarp 101, 284 34, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-31472.

Perstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bosarps Skogstransport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bosarps Skogstransport Aktiebolag har idag 556474-4299 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bosarps Skogstransport Aktiebolag

Bolaget skall idak skogstransport och lantbruksverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Bosarps Skogstransport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Sven Åke Oskar som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohman, Kjell Uno Ronny som är född 1953 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .