Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tobaksaffär samt även försäljning av papper och kontorsmaterial samt kiosk och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1993-05-26 så skapades Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556467-3993 är organisationsnummret för företaget som finns i Perstorp.

Just nu är Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-31795 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Perstorps tobak och pappershandel Aktiebolag är Vagerstam, Eva Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt-Arne Staffan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .