SKS Teknik Aktiebolag

Skåne län

Information

SKS Teknik Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där SKS Teknik Aktiebolag finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SKS Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. SKS Teknik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SKS Teknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-868900.

Perstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är SKS Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SKS Teknik Aktiebolag har idag 556460-5474 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Denberger, Bernd Jürgen Thomas är den som för stunden ansvarar för SKS Teknik Aktiebolag

Bolaget skall idka import, försäljning, marknadsföring samt tillverkning och service av tekniska produkter och tillbehör företrädesvis inom mekanik och transmission samt därmed förenlig verksamhet.

I SKS Teknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Denberger, Bernd Jürgen Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Anders Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Denberger, Pia Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Källhed, Sven Olof Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .