Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag

Skåne län

Information

Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Hindbyv. 8, 213 74, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-949393.

Perstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag har idag 556452-2000 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Lill Agnetha Maria -Karlsson, Inga Lena Catharina är den som för stunden ansvarar för Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av persienner, markiser och gardiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Svensk Persiennindustri PP Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Lill Agnetha Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Bo Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inga Lena Catharina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .