JOBI MEDICIN Aktiebolag

Skåne län

Information

JOBI MEDICIN Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som JOBI MEDICIN Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JOBI MEDICIN Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

JOBI MEDICIN Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-08-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Trastv. 71, 284 36, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JOBI MEDICIN Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-34398.

Perstorp arbetar för att verksamheter som JOBI MEDICIN Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JOBI MEDICIN Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva läkarverksamhet, medicinsk konsult- verksamhet och handel med veteranbilar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JOBI MEDICIN Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JOBI MEDICIN Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Jan-Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Birgitta Viktoria som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JOBI MEDICIN Aktiebolag är 556450-8447.