A. Blombergs Naturnära Skogsentreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns A. Blombergs Naturnära Skogsentreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Perstorp här finns det många olika Aktiebolag. A. Blombergs Naturnära Skogsentreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Perstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

A. Blombergs Naturnära Skogsentreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556443-9759.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-461080 alternativt besöka eller skicka post till A. Blombergs Naturnära Skogsentreprenad Aktiebolag på följande adress Dalshult 706, 284 92, Perstorp.

A. Blombergs Naturnära Skogsentreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I A. Blombergs Naturnära Skogsentreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Blomberg, Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skogsarbete, jordbruk, grönsaksodling, konsthantverk, kanotuthyrning, hästkörslor, handel med fast egendom, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.