Hagelkvists Skogstransporter Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hagelkvists Skogstransporter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Perstorp här finns det många olika Aktiebolag. Hagelkvists Skogstransporter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Perstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Hagelkvists Skogstransporter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556440-4910.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-34591 alternativt besöka eller skicka post till Hagelkvists Skogstransporter Aktiebolag på följande adress Norregårdsv. 48, 284 35, Perstorp.

Hagelkvists Skogstransporter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hagelkvists Skogstransporter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hagelkvist, Anders Mikael som är född 1978 och har titeln Suppleant , Hagelkvist, Ann-Kristin som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget bedriva avverkning av skog, transport av skogsprodukter och övriga entreprenader inom skogsnäringen, driva stuteriverksamhet med handel och uppfödning av djur, förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.